Ekologigruppens webbplats använder cookies.

Här får du veta vad de är och används till. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och innehåller information. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Det finns två typer av kakor.

Den ena typen sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Filen används till exempel för att du lättare ska kunna använda webbplatsen utifrån dina önskemål och intressen.

Den andra typen kallas sessionskaka. Under tiden en besökare är inne på en webbsida lagras den temporärt i besökarens datorminne. Sessionskakor försvinner när du stänger webbläsaren. Ingen personlig information som till exempel namn eller mejladress sparas om dig.

På Ekologigruppens webbplats använder vi båda typerna.  Sessionskakor försvinner när du avslutat besöket. Allmän information om kakor och den nya lagen om elektronisk kommunikation finns på Post- och telestyrelsens webbplats.Cookies för Webbstatistik

För att kunna förstå och analysera hur besökare använder vår webbplats använder vi verktyget Google Analytics. Nedan listar vi de cookies som sätts av ekologigruppen.se för just Google Analytics:

_ga – samlar in information om besökaren, vilka sidor som besöks hur länge, hur besökaren hittade till sidan, och om besökaren varit här förut. Cookien sparas i två år.

_gid – samlar in information från besökaren om besökaren och används för att skilja på olika användare. Cookien sparas i 24 timmar.

_gat – används för att begränsa antalet förfrågningar som skickas under en begränsad tid. Cookien sparas i 10 minuter.

Den information som Google Analytics cookies genererar lagras på servrar hos Google, din IP-adress är anonymiserad. Vi använder dessa cookies för att bättre förstå hur webbplatsen används så att vi kan förbättra den. All denna information kan Google överföra till en tredje part om det krävs enligt lag eller i de fall då en tredje part behandlar informationen för Googles räkning.Nedan listar vi resterande cookies som sätts av ekologigruppen.se för övrig webbstatistik:

Vi använder hotjar för att förbättra vår hemsida så att den blir enklare att använda och förstå. Beroende på vad vi undersöker för tillfället så kan följande cookies sättas:

_hjIncludedInSample – Denna sätts för att markera att din session har blivit sparad i aggregerat data som berättar för oss om hur våra besökare använder vår hemsida.

_hjMinimizedPolls – Denna visar att du inte velat svara på en undersökning som vi genomför och cookien ser till att den inte dyker upp och stör dig igen.

_hjDonePolls – Denna visar att du redan svarat på en undersökning och cookien ser till att du inte får upp samma fråga flera gånger.

Vill du inte att dina besök ska synas statistiken?

Om du inte vill att dina besök ska visas i statistiken så kan du installera ett tillägg i din webbläsare.  Tillägget finns för webbläsarna Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari och Opera. Tillägget hämtar du från Google (informationen är på engelska).

Dataskyddspolicy för ekologigruppen.se

Denna dataskyddspolicy gäller för samtliga webbsidor på ekologigruppen.se.

Ekologigruppen är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Insamling av dina personuppgifter sker då du anger dina uppgifter i samband med att du anmäler dig för att få nyhetsbrev eller skriver till oss genom kontakt-formuläret.

Vi behandlar i huvudsak namn, e-postadress, telefonnummer, postadress och befattning. Vi behandlar personuppgifter i syfte att tillhandahålla de tjänster våra kunder önskar.

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att informera om tjänster och events som kan vara av intresse för dig. Det kan ske genom nyhetsbrev eller andra utskick. Du kan när som helst avregistrera dig från dessa erbjudanden. Personuppgifter lagras till dess att du avregistrerar dig. Information som inhämtats genom formulär på ekologigruppen.se lagras säkert på vår server. Personuppgifter i samband med jobb-ansökningar sparas inte efter det att de har behandlats.

Personuppgifter lämnas inte ut till tredjepart, men Ekologigruppen kan använda underleverantörer för nyhetsbrev och hemsida. Sådana underleverantörer kan behandla personuppgifter (främst e-postadresser) åt Ekologigruppens vägnar.

Som användare av Ekologigruppens webbplats, ekologigruppen.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR)

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

Datainspektionen är ansvarig myndighet för att övervaka tillämpningen av lagstiftningen kring dataskydd. Om du anser att vi agerar felaktigt kan du kontakta Datainspektionen, se www.datainspektionen.se

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter eller har en begäran i enlighet med ovan rättigheter är du alltid välkommen att kontakta oss på: eko@ekologigruppen.se eller på tel: 08 525 201 00

 

 

Ekologigruppens tjänsteområden:

  • Miljömålsarbete
  • Strategisk naturvård
  • Miljöövervakning
  • Strategisk planering
  • Naturvärdesinventering
  • Ekosystemtjänster
  • Grön infrastruktur
  • Landskapsanalyser
  • Grön- & blåplaner
  • Översiktsplanering
  • MKB & hållbarhetsanalyser
  • Tillståndsprocesser
  • Parker och torg
  • Ekologisk kompensation
  • Vattenåtgärder
  • Visualisering
  • Skötselplaner
  • Restaurering
  • Skyltar och information
  • Ekologisk handledning
Får vi bjuda på en kaka? Denna webbplats använder cookies. Läs mer i vår cookiepolicy.